สล็อต
Advent of the Archmage
Score 7.8
Bookmark
Followed 18 people

Advent of the Archmage

Read full chapter Advent of the Archmage, Light Novel Advent of the Archmage english, LN Advent of the Archmage, Advent of the Archmage Online, read Advent of the Archmage at Novel00 - อ่านนิยายแปลไทย นิยายอ่านฟรีทุกเรื่อง จีน ไทย pdf.
Descent of the God of Magic, DGM, 法神降临
Status: Ongoing Type: Author: , , Released: 2016 Native Language: Chinese Posted by: novel00 Posted on: Updated on: View: ? Views
Read complete Advent of the Archmage on Novel00 - อ่านนิยายแปลไทย นิยายอ่านฟรีทุกเรื่อง จีน ไทย pdf. You can also read Advent of the Archmage free and no registration required, We always be the fastest to update series chapter Advent of the Archmage.

Synopsis Advent of the Archmage

เรื่องย่อ
ลิงค์เป็นอาร์จเมจที่เก่งที่สุดในทุกๆเซิร์ฟเวอร์ เขาเพิ่งจะโค้นล้มบอสที่แข็งแกร่งที่สุด,เจ้าแห่งความลึก โนโซม่า ด้วยปาร์ตี้ของเขา อย่างไรก็ตาม,แทนที่เขาจะกลับไปที่เมื่อง เขากลับถูกส่งตัวไปที่พื้นที่ลับด้วยพิกเซลCG
มันให้ความรู้สึกเหมือนกับสูญญากาศ และภายในนั้นก็ได้มีเสียงที่ยิ่งใหญ่และมากด้วยอำนาจที่เรียกตัวเองว่าพระเจ้าแห่งแสงสว่างดังขึ้น

“ลิงค์ เจ้าเต็มใจที่จะเป็นผู้ช่วยชีวิตที่จะดึงโลกแห่งฟิรูแมนออกจากความปั่นป่วนไหม?”

ภารกิจที่ยิ่งใหญ่นี้มันอะไรกัน! ถ้ามันเป็นโลกจริง ลิงค์ คงจะปฏิเสธไปในทันที อย่างไรก็ตามเขาก็มีความแน่วแน่ที่จะเป็นฮีโร่ในเกมส์

“จัดไปเลย!” ลิงค์ ตอบอย่างมั่นใจ

“ถ้างั้นก็ขอให้เจ้าโชคดี”

และนั่นจะเป็นการเริ่มต้นการเดินทางที่เต็มไปด้วย เวทย์มนตร์,มิตรภาพ,การทรยศ,ความรัก และความสิ้นหวังของ ลิงค์ ในโลกที่เปลี่ยนแปลงไปของฟิรุแมน

Link was the top Archmage in the entire server. He had just defeated the strongest boss, the Lord of The Deep, Nozama with his party. However, instead of going back to town, he was transported to a secret location with pixelated CG.
It sort of felt like a vacuum, and within it came a glorious and commanding voice that calls himself the God of Light.
“Link, would you be willing to be the saviour who will pull the World of Firuman out from the churning abyss?”
What a huge mission! If it was in the real world, Link would have rejected it immediately. However, he was bent on being the hero in game.
“Bring it on!” Link answered confidently.
“Then, best of luck.”
And so began Link’s journey of magic, friendship, betrayal, love and despair in the ever changing World of Firuman.

Read Advent of the Archmage

Vol/Ch
Chapter Title
Release Date

Comment

Options

not work with dark mode
Reset